Categorie: package design

Disney Coke

Concept packaging door de Mexicaanse Nacim Shehin waarin hij Disney en Coca Cola in de remix heeft gegooid. Nu is dat misschien niet eens zo bijzonder, tenzij we alle kleine kinderen diabetes willen geven, maar z’n minimale stijl maakt dit ontwerp zo lekker. Goede outlines, frisse kleuren en awesome positionering.

Read More

Kiss Miklos

Het is zo awesome wanneer merken samenwerken met designers en kunstenaars om limited editions te ontwikkelen. Absoluut is daar koning in, maar Heineken doet steeds vaker mee met dit feestje. Zo ontwikkelde de Hongaarse Kiss Miklos deze set limited editions die werden geserveerd in 5 clubs in Budapest. Machtig mooi, toch?

Read More

Absolut Marvel

Als één merk zich goed leent voor concept packaging dan is het Absolut wel. Krizia Soetaniman ging ermee aan de slag en slapte er een aantal Marvel superhelden op. Hier en daar nog even bijslijpen, maar dan zouden ze redelijk awesome staan thuis. Op je nachtkastje ofzo.

Read More

Vinyl moon

Mixtapes zijn populairder dan ooit en vinyl maakt een comeback. Één plus één is drie, dus waarom geen mixtapes uitbrengen op vinyl? En dan natuurlijk ook nog eens in een retevet jasje zoals Joseph Veazey dat heeft gedaan. Hij ontwierp de packaging voor de eerste editie met als thema space en dat ziet er behoorlijk geslaagd uit.

Read More

John Soho

John Soho is een design en furniture merk uit London. Ze onderscheiden zich door, zoals ze zelf zeggen, kwaliteit en onconventioneel design. Maar meubels blijven meubels, dus daar horen ook packaging en instructieboekjes bij. Niemand ontkomt aan de IKEA gedachte, maar dan natuurlijk alles wel in een design jasjes gegoten door Jonathan Gustin.

Read More

Zweedse Cards Against Humanity

Rackare is de Zweedse versie van Cards Against Humanity en Joakim Bergkvist besloot dat het spel wel een vleugje vrolijkheid kon gebruiken. Met een superfijn oog voor detail weet hij precies genoeg, maar niet te, een feestje van te maken.

Read More

The Internship Match

Stel: je wilt heel graag stage lopen bij een bureau, maar de wachtlijst is een kleine twee jaar. Dan ga je creatief aan de slag én heb je mazzel dat de recruiter George Michael heet. Eén plus één is drie, dus daag je George Michael uit voor een potje pingpong.

Read More
Loading

Pin It on Pinterest