Categorie: illustration

Het New York van Remko Heemskerk

Het New York van Remko Heemskerk is fantastisch. Dat vindt Remko zelf ook, want hij maakt de ene na de andere illustratie van dé stad. Zo is deze awesome print van de Meatpacking District een feestje voor aan elke muur. De andere illustraties zijn minstens zo kleurrijk, dus check voor even z’n hele portfolio.

Read More

Kreatives Haus

Het instagramaccount van de dag komt van Kreatives Haus. Het staat bomvol simplistisch popculture illustraties met – natuurlijk – de nodige aandacht voor Star Wars. Maar je vindt er ook ook Halo, Ghostbusters en meer nerdtastisch materiaal. Worth a follow.

Read More

GoT Icons

Brace yourselves, want Game of Thrones is weer in aantocht. Dat betekent ook dat designers weer los gaan op alles GoT en zo ook de Spaanse Lucía Gómez uit Malaga. Ze creëerde 16 illustraties van de verschillende plekken uit George R.R. Martin’s meesterwerk. En nog 80 nachtjes slapen, woei!

Read More

Formule E

Supervette illustraties van UNA Studio voor het komende Formule E seizoen. Work in progress, want uiteindelijk werken ze toe naar tien illustraties voor races en twintig voor de coureurs. Dus je moet vooral even deze pagina in de gaten houden.

Read More

Justin Maller

De Australische Justin Maller werkt niet alleen voor mooie klanten, maar heeft ook een heel tof wallpaperhoekje op z’n site staan. Polygoon 3D-achtig en van (uiteraard de verplichte) superheroes/-villains tot aan meer abstractere platen. Hebben? Downloaden in hi-res doe je hierrr.

Read More

Secret Life Of Heroes

Greg Guillemin’s werk is een awesome combinatie van pop art en culture, maar dan net even anders. Want ja, pop culture iconen blijven ook gewoon mensen. Inmiddels volg ik Greg al een aantal jaren en er blijven nieuwe prints (en boek!) bijkomen. Dus tijd om weer wat moois op een rij te zetten. Gelukkig rookt Sneeuwwitje er nog steeds lekker op los, zijn Batman en Robin inmiddels goede vriendjes geworden en vermaakt Winnie de Pooh beregoed. En nog véél meer prints vind je in Greg’s shop.

Read More

Machineast

Superlekker 3D-werk van het duo Machineast uit Singapore. Zo maken ze niet alleen mooie dingen voor Heineken, Design Festival Singapore en Nike, maar *natuurlijk* ook Star Wars en hun #36daysoftype project op instagram is ook de moeite waard.

Read More

Chris Phillips

Toegegeven, zodra ik Star Wars zag was ik meteen verkocht, maar ook de andere gifjes van de Australische Chris Phillips zijn meer dan de moeite waard. Alles in een strakke, kleurrijke stijl met een snifje humor. Oja, en er zijn ook panda’s!

Read More

Headgear

Deze set illustraties van Miguel Camilo is een ode aan de headgear van pop culture icons. Niet alleen de profielschetsen zijn goed gelukt, maar de combinatie van Darth Vader, Super Mario en Super Grover levert Camilo bonuspunten op.

Read More

The Art Awakens

Lucasfilm was er vroeg bij, want afgelopen juli al werd de fan art competitie The Art Awakens gelanceerd. DKNG en Mark Englert creëerde speciaal voor deze competitie alvast twee originele prints. Jammer genoeg waren ze alleen verkrijgbaar op de D23 Expo, dus dan doen we het maar met deze digitale versies.

Read More

The Force Is Calling

Sorrynotsorry, maar nog één keer Star Wars, omdat Patrick Seymour een set geweldige illustraties maakte voor The Washington Post. Superstrak, minimaal kleurgebruik (dus geen) en alles voor die ene film. In een galaxy. Ergens ver weg.

Read More

Pixego

Nu het flat is dat de designersmartwatch slaat, vergeet ik soms hoe vet het kan zijn om tot in detail mooie dingen te maken. Pixego heeft een verzameling werk online geplaatst dat maar weer eens laat zien hoe tof details kunnen zijn.

Read More

Scott Tusk

Superfijne illustraties van de hand van Scott Tusk uit Chicago. Van walkmans tot aan hamburgers en van controllers tot aan auto’s, maar allemaal in één herkenbare stijl. Voor meer werk check je Scott’s Dribbble of Facebook.

Read More

Petrolified

Voor de autofreaks moet Petrolified een soort hemel zijn. Prachtige prints van klassiekers uit Duitsland, Italië, Japan, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zweden. Hoewel mijn kennis niet verder reikt dan ‘Testarossa’, zijn we awesome genoeg om aan de muur te hebben. Klik.

Read More
Loading

Pin It on Pinterest