Categorie: graphic design

Tessellate van Vitaliy Havrylyuk

Onder de noemer ‘Tessellate’ plaatst Vitaliy Havrylyuk (bijna) dagelijks een nieuw stukje kunst op z’n instagram. Dat doet hij al sinds 1 januari 2015, dus inmiddels kun je genieten van ruim 500 supertoffe updates.

Read More

Fotocollages van Mariano Peccinetti

De afgelopen periode duikt steeds vaker werk op waarin weer superretro wordt geknutseld met foto’s: van Eugenia Loli tot aan Felipe Posada. Daar kunnen nu ook de collages van Mariano Peccinetti aan worden toegevoegd, want ze ademen zo’n heerlijk 1900’s scifi-gevoel uit. Bonuspunten van de spacenerd in mij.

Read More

Rick Waalders in 3D

Soms zijn mooie dingen dichterbij dan je denkt. Zoals recht onder je timeline. Zo blijkt Rick Waalders een fantastische instagram te hebben waarop hij volop experimenteert met supervette 3D-graphics. Meer vormen, kleuren en glimmetjes dan je misschien lief is, maar door z’n graphics scrollen is één groot feestje.

Read More

Novelty Waves

Eén groot grafisch feestje, de Novelty Waves van Mario de Meyer. Late night experimenten zoals hij ze zelf noemt en dat mag hij vaker doen, want dit is puur oogsnoep.

Read More

Slimesunday

Eén van m’n favoriete instagramaccounts van deze week is van SlimeSunday. Soms knetterfelle popculture-ish beelden en tegelijkertijd supervette scifi-achtige beelden in een vintage stijl.

Read More

VA Designer

Stukjes digitale kunst van de Braziliaanse VA Designer. Het is een soort polygoon meets fluid en dan met een tandje goud erbij. Golden Forms is favoriet, maar Human Nature is ook zeer de moeite waard.

Read More

Filip Hodas

Om nooit genoeg van te krijgen: het werk van de Tjechische Filip Hodas. Hij heeft in zeven series de meest fantastische platen gerenderd van surreële landschappen, vormen en kleuren. Eén groot feestje voor het oog.

Read More

Chrome Destroyer

Klassieke sculpturen, maar dan met een een twist. Zo kun je het werk van Drake Pickel a.k.a Chrome Destroyer het best omschrijven. Hij heeft er een hele instagram aan gewijd, dus klik klak en even volgen.

Read More

Gamified

Tom le French gooit trends en topics van nu in een 80’s en 90’s videogame jasjes. Verder heeft hij er een heel mooi verhaal bij getikt, maar wat is beter dan een potje Emoji Island game of Twerk It spelen? Om Selfie niet te vergeten natuurlijk.

Read More

Uzicopter

Nu ben ik al een aantal jaren fan van het werk van de Canadese James White a.k.a. Signalnoise, maar vandaag stuitte ik weer eens op zijn inspiratieblog: Uzicopter. Alles 80’s en je als je heel goed luistert hoor je in de verte het Beverly Hills Cop deuntje spelen. Supervet.

Read More

Sans Serif Prints

Voor de typofielen onder u: Daniel Barkle maakte een set prints van z’n favoriete sans serif fonts. Van Arial naar Futura en van Helvetica naar de DIN, tijdloos fijn. De prints doen Braun-esk aan, wat alleen maar bonuspunten oplevert.

Read More

Branded Sneakers

Het blijft altijd een dankbaar onderwerp: een random set producten in de stijl van ‘s werelds bekendste merken. Hoewel het vaker is gedaan blijft het toch altijd wel tof om te zien. En zo vond de Italiaanse Andrea Salamino het tijd voor Conversejes in de stijl van Apple, Google, Facebook , Starbucks en meer.

Read More
Loading

Pin It on Pinterest