Categorie: advertising

thisisFINLAND

In november kwam Finland op de proppen met een emoji-adventkalender voor Finland. Destijds waren er nog maar drie emoji’s, maar inmiddels zit kerst erop en zijn nu alle emoji’s beschikbaar. Nu zijn de emoji’s op zich misschien niet superbijzonder, maar de manier waarop Finland zichzelf in de kijker speelt des te meer.

Read More

Voor de aardigheid

Toegegeven, ik ben geen groot fan van alles #blessed, #lovemylife en #beautycomesfromwithin, maar de positiviteitscampagne van 178 is niet verkeerd. Vooruit, deels door de lekkere typografie en een boel kleurtjes, maar volgens mij moet een ‘Succes vandaag’ op het station toch wel een glimlach op je smoel toveren.

Read More

C’est Français

Ik ben niet supersnel onder de indruk van campagnes in aeroland, maar BETC heeft echt een waanzinnige mooie campagne gemaakt voor Air France. Inclusief geweldige fotografie door het Argentijnse duo Sofia & Mauro.

Een perfecte combinatie tussen de awesome vintage look van vliegtuigmaatschappijen uit de jaren ‘50/’60 en foto’s die niet zouden misstaan in Franse modebladen.

Read More
Loading

Pin It on Pinterest